Over Auto Monza

Onstaan uit passie voor Italiaanse auto’s.

Al van kleins af aan ben ik, Danny de Jonge een enorme ‘autogek’. De interesse voor Italiaanse auto’s was er van begin af aan. Mijn vrije tijd besteed ik al een aantal jaren grotendeels aan het zoeken van bijzondere Italiaanse klassiekers, youngtimers en hedendaagse modellen van onder andere Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia. 

 

Bijzonder veel speciale modellen of uitvoeringen daarvan hebben de revu gepasseerd in de tussentijd. De kennis die hiermee is ontwikkeld, tezamen met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de automotive branche komen samen tot uiting in de vorm van Auto Monza

Dé Italiaanse auto specialist van Noord-Nederland

Door de kennis en ervaring met een groot netwerk in zowel Nederland als Italië, is het mogelijk om u op een gemakkelijke manier te voorzien in de behoefte naar een speciale wens. Persoonlijke betrokkenheid staat bij Auto Monza centraal. Het bedrijf is klein, hierdoor is het mogelijk snel te kunnen schakelen wanneer nodig. 

 

Mocht u op zoek zijn naar een speciaal type of model die niet op voorraad staat, schroom dan niet om contact op te nemen.

 

Ontstaan uit passie voor Italiaanse voertuigen

 

Van kleins af aan had ik al een enorme passie voor Italiaanse auto’s. na de afgelopen jaren kennis en ervaring op te hebben gedaan in de automotive branche is het moment gekomen om de kennis en passie te koppelen en zelfstandig van start te gaan met het in- en verkopen van unieke Italiaanse klassiekers, youngtimers en moderne voertuigen.

 

Auto Monza voor liefhebbers

Liefhebbers van de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia kunnen terecht bij Auto Monza. Voor de aanschaf van een nieuwe auto, verkoopbemiddeling van de huidige auto of voor het uitzetten van een zoekopdracht bent u bij Auto Monza aan het juiste adres. 

 

Copyright © 2022. Alle rechten voorbehouden