Passie voor italiaanse voertuigen

Collectie

Bekijk de volledige collectie met Italiaanse klassiekers, youngtimers en moderne modellen van Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia van Auto Monza.
Zoekopdracht

Heeft u een specifieke wens? Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar de auto van uw dromen. Door een uitgebreid netwerk in zowel binnen- als buitenland weten wij de perfecte Italiaanse klassieker, youngtimer of moderne auto te vinden!

Over ons

Auto Monza is ontstaan uit passie voor Italiaanse voertuigen. Met jarenlange ervaring in de automotive branche, komen kennis en passie samen om uw wens naar mobiliteit op een deskundige wijze te vervullen.


Waarom Auto Monza

Persoonlijk

Bij Auto Monza draait het om persoonlijke aandacht. Wij staan voor u klaar voor het beste advies en begeleiding gedurende het aankoopproces van uw droomauto.

Betrouwbaar

Alle auto’s ondergaan een uitgebreide technische inspectie voordat ze de weg op gaan en worden geheel rijklaar gepresenteerd.

Gepassioneerd

Door de jarenlange ervaring en passie voor Italiaanse merken als Abarth, Alfa Romeo, Fiat en lancia kunnen wij het beste advies geven.

 

 

 

 

 

Ontstaan uit passie voor Italiaanse voertuigen

 

Van kleins af aan had ik al een enorme passie voor Italiaanse auto’s. na de afgelopen jaren kennis en ervaring op te hebben gedaan in de automotive branche is het moment gekomen om de kennis en passie te koppelen en zelfstandig van start te gaan met het in- en verkopen van unieke Italiaanse klassiekers, youngtimers en moderne voertuigen.

 

Auto Monza voor liefhebbers

Liefhebbers van de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia kunnen terecht bij Auto Monza. Voor de aanschaf van een nieuwe auto, verkoopbemiddeling van de huidige auto of voor het uitzetten van een zoekopdracht bent u bij Auto Monza aan het juiste adres. 

 

Copyright © 2022. Alle rechten voorbehouden